Ahoj!
Chtěl bych se předběžně zeptat, zda by byl zájem o nože, u kterých bych víceméně navrhl tvar, jednodušší konstrukci, typ výbrusu apod., byly by té víceméně nejoblíbenější střední velikosti - čepel kolem 12 cm, s koženou pochvou. Nebyl by každý zcela originální, ale každný by měl nějakou menší odlišnost, aby nebyl úplně stejný jako ostatní. Udělal bych například několik tvarových typů a vy byste si vybrali jaký a já bych jej vyrobil, respektive bych třeba udělal hlasování a ty tvary, které by byly nejoblíbenější, bych vyrobil ve velkém. To vše by se samozřejmě odrazilo na nižší ceně, pokusím se všechny aspekty (na modelových nožích), které jsou náročnější a činí výrobu nákladnější, omezit na minimum, aby byly co nejdostupnější.
Co vy na to?
Byl by tedy spíš zájem o levnější "seriovku", nebo způsob, který byl doteď, totiž každý si napíše, zadá parametry a já mu udělám nožík podle jeho představ s odpovídající cenou? Když sem (nebo mě do pošty) napíšete svůj názor a třeba zahlasujete, moc mi to pomůže :-) Díky moc :-) Ještě dodám, že pokud máte nějakou osobní představu levnějšího pracovního skřetího nože, určitě ji sem, prosím, napište. Za nějaký větší rozbor potřeb "skřetího trhu" :-) třeba při objednávce vykouzlíme nějakou slevu nebo dárek :-)
K.
Průzkum: Seriovější levnější skřetí nože "na špinavou práci"
Re: Průzkum: Seriovější levnější skřetí nože "na špinavou pr
Pokud bude kvalita zachována, nemam nic proti sérii, rozhodně by se mi to líbilo. Klidně vzít něco ze sériový výroby a když budu chtít něco speciálního, dá se domluvit. Spousta lidí nepotřebuje 100% originál.
Můžeš udělat třeba 3 standartní velikosti, kde nože budou klidně vypadat každej uplně jinak, ale objednávka bude zadána např.: Chci 4 nože střední a jednu mačetu.; nikoliv Chci mačetu třicet čísel z damašku a buvolího rohu s rytím a vytlačovanym pouzdrem (hmm..); Můžeš se pak vyřádit jak chceš a klidně dělat klony.
Ushatar Zogg Jurgush klanu Râkugaa původně "Loozer"
Ahoj, já jsem určitě pro, protože jsem začala kostým letos prakticky od nuly a během tří měsíců bych měla být full LF :)
Takže určitě ve mě budeš mít časem zákazníka.
Originalita je super, pokud člověk polaďuje detaily, ale pokud potřebuje najednou všechno (nováčci), zas tolik mu na tom nesejde.
Takže určitě ve mě budeš mít časem zákazníka.
Originalita je super, pokud člověk polaďuje detaily, ale pokud potřebuje najednou všechno (nováčci), zas tolik mu na tom nesejde.
Za pár dní bude na světě, rukojeť na fulltang z vrstvené nezničitelné lisované černé kůže, silné asi 4-5mm. Možná budou rovnou dva :-) Bude mít někdo zájem? Vč. pochvy. Jestli ano, tak do zpráv :-)
http://files.myopera.com/urukkrystof/al ... 6/0IMG.jpg
http://files.myopera.com/urukkrystof/al ... 6/0IMG.jpg
Můžeš udělat třeba 3 standartní velikosti, kde nože budou klidně vypadat každej uplně jinak, ale objednávka bude zadána např.: Chci 4 nože střední a jednu mačetu.; nikoliv Chci mačetu třicet čísel z damašku a buvolího rohu s rytím a vytlačovanym pouzdrem (hmm..); Můžeš se pak vyřádit jak chceš a klidně dělat klony...???